Qui somQui som
El Centre Andorrà de Llengües fou fundat l’any 1976. És per tant, la més antiga escola de llengües del Principat d’Andorra, un minúscul i sorprenentment interessant, tot i que més aviat poc conegut, país que es dissimula al Pirineu.
 
Claude Benet, fundador i director ostenta una sòlida experiència en el món de l’ensenyament d’idiomes i direcció de l’escola, però també en el sector públic com a professor d’anglès al Lycée Comte de Foix. La seva llarga trajectòria com a docent fou interrompuda en dues ocasions, en ser escollit pel Govern d’Andorra, primer com a Director d’Esports i seguidament com a Ministre de Turisme i Comerç.
Aquesta dilatada experiència li ha permès de relacionar la seva carrera professional amb el món de la cultura, de l’esport, del lleure i del turisme,  oferint als estudiants de Call, una concepció de l’aprenentatge de les llengües molt més àmplia, rica i diferent alhora que els estudiants o visitants estrangers  descobriran les especificitats, “la uniquesa” d’Andorra.  
 
Call és una petita escola privada especialitzada en l’ensenyament d'idiomes i que alhora ofereix cursos privats individuals o a empreses, a l'estranger.
Tots els professors disposen de titulació universitària i experiència, però també se’ls reconeix la seva dedicació i adaptació a circumstàncies o alumnats canviants.
 
Els nostres estudiants van dels 6 anys fins a adults de totes edats i procedeixen de tots els sectors de la societat.
La gran majoria de les classes es realitzen en els nostres locals però les classes a domicili o en companyies són benvingudes.
Els grups estan constituïts per una mitja de 5 a 8 persones.
​Les classes s’inicien a mitjans de setembre o a principis d’octubre però hom es pot incorporar durant l’any, sempre i quan hi hagi disponibilitat horària i de nivell.